Özkul iddialara böyle cevap verdi

 Mizahseverler ve Özkul hayranları Cihangir Parkı'nda biraraya geldi. Buradan Özkul'un Cihangir'deki evine Hababam Sınıfı jenerik müziği eşliğinde yürüyen gruba, çevredeki vatandaşlar da alkışlarla eşlik etti. Gruba katılan Özkul'un kızı Güner Özkul etkin

Özkul iddialara böyle cevap verdi

 

Mizahseverler ve Özkul hayranları Cihangir Parkı'nda biraraya geldi. Buradan Özkul'un Cihangir'deki evine Hababam Sınıfı jenerik müziği eşliğinde yürüyen gruba, çevredeki vatandaşlar da alkışlarla eşlik etti. Gruba katılan Özkul'un kızı Güner Özkul etkinlikten babasının haberi olduğunu söyleyerek, usta oyuncunun ölümüne ilişkin iddiaları çıkaranların ise art niyetli olmadıklarını ifade etti.

MÜNİR ÖZKUL EL SALLADI 

Özkul'un, Hababam Sınıfı'ndaki Mahmut Hoca karakterinin hastane odasından aşağıdaki öğrencilerine el sallaması sahnesini gerçekleştirmesini isteyen grup alkışlarla Özkul'u bekledi. Bu sevgi gösterisine karşılık vermek isteyen Özkul ise eşinin yardımıyla pencereden sevenlerine baktı. Bunu gören hayranları alkışlar eşliğinde sevinç gösterisinde bulundu. Özkul'un eşi Umman Özkul, eşinin cama kadar geldiğini ancak yükseklik korkusu olduğu için cama çıkamadığını söyledi.

"MÜNİR ÖZKUL'U ÇOK SEVİYORUZ"

Özkul'un evinin önüne toplanan vatandaşlar Münir Özkul'u çok sevdiklerini ve burada olmaktan çok mutlu olduklarını ifade etti. Minik hayranları Hababam Sınıfı'nı ve Mahmut Hoca'yı çok sevdiklerini belirterek, "Filmlerini tekrar tekrar seyretmekten mutluluk duyuyoruz" dedi. Özkul hayranları daha sonra alkışlar eşliğinde Cihangirden ayrıldılar.

"HABABAM SINIFI"NDAKİ GİBİ

Hababam sınıfı filminde Mahmut Hoca'yı canlandıran Münir Özkul filmde hastaneye yattıktan sonra öğrencileri kendisini ziyaret etmişti. Diplomalarını alan tüm öğrenciler hastane kapısı önünde toplanmış, Mahmut Hoca ise hastanenin camından öğrencilerine el sallamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam