Özel harekat binasında intihar

Hakkari Valiliği, Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde teknisyen yardımcısı olarak görev yapan şahsın intiharı ile ilgili bir basın açıklaması yaptı. Hakkari Valiliği'nden yapılan yazılı basın açıklamasında; Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şub

Özel harekat binasında intihar

Hakkari Valiliği, Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde teknisyen yardımcısı olarak görev yapan şahsın intiharı ile ilgili bir basın açıklaması yaptı.

Hakkari Valiliği'nden yapılan yazılı basın açıklamasında; Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde teknisyen yardımcılığı yapmakta olan Ramazan M.'nin 9 Aralık 2008 tarihinde görevine gelerek gerekli vazifelerini yerine getirdikten sonra silah bakım ve temizleme odasında bilinmeyen bir sebepten dolayı ateşli silahla intihar ettiği, konuyla ilgili tatbikatın devam ettiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam