Öz kızlarını fuhuşa zorladı!

Adana'da, küçük yaştaki 3 kızını fuhşa zorladığı iddiasıyla tutuklanan anne hakkında 90 yıla kadar, olaya karışan sanık hakkında da 30 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Alınan bilgiye göre, küçük yaştaki öz kızları S.D, G.D. ile N.D'yi, eski

Öz kızlarını fuhuşa zorladı!

Adana'da, küçük yaştaki 3 kızını fuhşa zorladığı iddiasıyla tutuklanan anne hakkında 90 yıla kadar, olaya karışan sanık hakkında da 30 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

 

Alınan bilgiye göre, küçük yaştaki öz kızları S.D, G.D. ile N.D'yi, eski kocasından boşanıp Halit D. ile evlendikten sonra fuhşa zorladığı öne sürülen Fahriye D. ve olaya karışan Kemal A, hakkında, Cumhuriyet Savcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında iddianame hazırlandı.

 

Adana 4. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edilen iddianamede, sanık Fahriye D. hakkında, ''çocuğun nitelikli cinsel istismarı, çocukları fuhşa teşvik etmek veya yaptırmak ve aracılık ettirmek'' suçlarından toplam 90 yıla kadar, sanık Kemal A. hakkında ise ''çocuğun nitelikli cinsel istismarı'' suçundan 30 yıla kadar hapsi istendi.

 

Kendi kız çocuklarının çıplak fotoğraflarını çektirerek tehditle fuhşa zorladığı iddia edilen sanık Fahriye D. ve sanık Kemal A'nın yargılanmalarına önümüzdeki günlerde başlanacağı bildirildi.

 

İddianamede, çocukların yapılan sağlık kontrollerinde uğradıkları nitelikli cinsel istismardan dolayı ruh sağlıklarının bozulduğuna da yer verildi.

 

Sanıklar, küçük kız çocuklarının 20 Aralık 2010 tarihinde merkez Çukurova ilçesi Topalak Mahallesi yakınındaki ormanlık alanda ıslak kağıda sarılı çıplak fotoğraflarının bulunarak güvenlik güçlerine bildirilmesi üzerine başlatılan operasyonla tutuklanmışlardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler