Öz kızına 9 saatlik işkence!

İşsizlik nedeniyle bunalıma giren 39 yaşındaki İ.C., ikinci eşinden olan 9 yaşındaki kızının boğazına bıçak dayadı.Bölgeye özel harekat polisleri gönderilirken, yaklaşık 9 saat süren korku dolu anlar, öfkeli babanın ikna edilmesiyle sona erdi.Edinilen bil

Öz kızına 9 saatlik işkence!

İşsizlik nedeniyle bunalıma giren 39 yaşındaki İ.C., ikinci eşinden olan 9 yaşındaki kızının boğazına bıçak dayadı.Bölgeye özel harekat polisleri gönderilirken, yaklaşık 9 saat süren korku dolu anlar, öfkeli babanın ikna edilmesiyle sona erdi.

Edinilen bilgilere göre, Olay, Soma İlçesi Samsacı Mahallesi Cevher Sokak numara 8/2'de meydana geldi. Daha önce semt pazarlarında limon satan ve bir süredir işsiz olduğu öğrenilen İ.C. iddiaya göre, ekonomik sıkıntıları artınca bunalıma girdi. İkinci evliliğinden olan kızı 9 yaşındaki E.C.'yi saat 06.00 sıralarında evin balkonuna çıkartan öfkeli adam, bağırmaya başladı. Zaman zaman kızını balkondan aşağıya sarkıtan İ.C.'yi gören komşuları durumu polise bildirdi.

Çok sayıda polis sokağa gelip güvenlik önlemi aldı. Telsizden yapılan anonsları duyan Soma İlçe Emniyet Müdürü Recep Kara da Cevher Sokak'a geldi ve kızını rehin alan İ.C.'yi sakinleştirmeye çalıştı. Polisin çabalarına rağmen bir türlü ikna olmayan İ.C., eve de kimseyi yaklaştırmadı.

Özel harekat polisi çağırıldı İlçe Emniyet Müdürü Kara, İ.C.'nin kızına zarar vermemesi için yoğun çaba sarf ederken, Manisa Emniyeti Özel Hareket Şube Müdürlüğü'nden ilçeye ekip istedi. Saatler geçmesine rağmen bir türlü ikna edilemeyen İ.C.'nin etkisiz hale getirilmesi için operasyon yapılması planlandı. Ekiplerin evin çevresini sardığı sırada İ.C.'nin durumdan şüphelenmemesi için Özel Harekat Şubesi'nde görevli Başkomiser Ömer Faruk Gürsu, eve doğru yaklaştı. İ.C.'nin dikkatini çeken Başkomiser Gürsu, balkonun bulunduğu kısma kadar gidip İ.C. ile konuşmaya başladı.

Şoka giren küçük kız, gözyaşı dökerken, Başkomiser Gürsu, öfkeli adamı ikna etmeyi başardı. Yaklaşık 9 saat süren korku dolu anlar, operasyon yapılmadan sona erdi. Balkondan indirilen baba İ.C. ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü. Yaşadığı şoku üzerinden atamayan küçük kız ile annesi, psikolog eşliğinde sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Soma Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

İ.C.'nin ilk ifadesinde, işsizlik nedeniyle bunalıma girdiğini, yaptıklarının farkında olmadığını söylediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam