Öz babasını bıçakladı!

Şanlıurfa’nın Bozova İlçesi’nde, 17 yaşındaki H.D., kendisine ’Gecenin bu saati cep telefonuyla kiminle konuşuyorsun?’ diye kızan ve elinden telefonu alan babasını sırtından bıçakladı. Olay, dün gece Bozova’nın Kabacık Köyü’nde meydana geldi. Köyde çiftçi

Öz babasını bıçakladı!

Şanlıurfa’nın Bozova İlçesi’nde, 17 yaşındaki H.D., kendisine ’Gecenin bu saati cep telefonuyla kiminle konuşuyorsun?’ diye kızan ve elinden telefonu alan babasını sırtından bıçakladı.

 

Olay, dün gece Bozova’nın Kabacık Köyü’nde meydana geldi. Köyde çiftçilik yapan 50 yaşındaki Hasan D., dün saat 22.00 sıralarında su içmek için mutfağa girdiği sırada kızının cep telefonu ile konuştuğunu gördü. Geç saatte kiminle konuştuğunu soran baba, daha sonra tartıştığı kızının elindeki telefonu aldı. Hasan D. dışarı çıktığı sırada, yaşananlara öfkelenen genç kız mutfakta bulunan ekmek bıçağını alarak babasının sırtına sapladı. Yere yığılan Hasan D., sesine koşan ailesi ve komşuları tarafından yerde kanlar içerisinde bulundu. Otomobille Bozova Devlet Hastanesi’ne götürülen Hasan D.’nin tedavisine başlanırken, babasını sırtından bıçaklayan H.D. ise jandarma tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler