Öz babasından hamile kaldı!

18 yaşındaki E.G. yıllarca öz babası İ.K.’nın kendisini taciz ettiğini, 2 yıl öncede hamile kaldığını, karnındaki bebeği 23 haftalıkken aldırdığını öne sürerek, "Babam 8 yaşından itibaren beni taciz ediyordu. Son yıllarda da tecavüz etmeye başlamıştı" ded

Öz babasından hamile kaldı!

18 yaşındaki E.G. yıllarca öz babası İ.K.’nın kendisini taciz ettiğini, 2 yıl öncede hamile kaldığını, karnındaki bebeği 23 haftalıkken aldırdığını öne sürerek, "Babam 8 yaşından itibaren beni taciz ediyordu. Son yıllarda da tecavüz etmeye başlamıştı" dedi. Tutuklu yargılanan 49 yaşındaki İ.K., İstanbul Adli Tıp Kurumu’ndan gelen raporda yüzde 99,9 bebeğin babası olduğunu belirtilmesine rağmen, suçlamaları kabul etmedi.

 

Olay, Samsun’un İlkadım İlçesi’nde 2009 yılı Eylül ayında ortaya çıktı. E.G., rahatsızlığı nedeniyle hastaneye götürülünce 23 haftalık hamile olduğu ortaya çıktı. Doktorların durumu polise bildirmesi üzerine başlatılan soruşturmada E.G., annesinden boşanan öz babası İ.K.’nin kendisini 8 yaşından itibaren taciz ettiğini, son olarak da tecavüz ettiğini ileri sürdü. Bunun üzerine hakkında yakalama emri çıkarılan İ.K. aranırken, E.G.’nin karnındaki bebek alındı. Suçlanan baba İ.K. da 3 ay sonra yakalanarak tutuklandı.

 

Samsun 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde öz kızına cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla 22.5 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan İ. K., ifadesinde suçlamaları kabul etmedi. 3 çocuk babası İ. K., 2005 yılında eşinden boşandığını belirterek, "Ben, kızıma böyle bir şey yapmadım. Sanırım annesinden ayrıldığım için bana iftira atıyor. Kızım telefonu elinden düşürmeyen, erkeklerle gezip dolaşan biridir. Çocuğunda benden olduğuna inanmıyorum" dedi.

 

Duruşmaya katılan E.G., olaydan sonra evlendiğini belirterek, şöyle dedi:

 

"Babam 8 yaşından itibaren beni taciz ediyordu. Annemle ayrıldıktan sonra diğer kardeşlerimle bazen köyde tek başına kalan babamın evine gidiyorduk. O dönem içerisinde evde kimse olmadığı zamanlarda bana tecavüz ediyordu. Korkumdan kimseye söyleyemedim. Hamile kalınca anneme her şeyi anlattım. Çocuğu da aldırdım. Şimdi evlendim. Onun yüzünü bile görmek istemiyorum."

 

Bu arada E.G.’nin 23 haftalıkken alınan kız bebeğin yapılan DNA testinde babasıın yüzde 99.9 sanık İ.K. olduğu İstanbul Adli Tıp Kurumu Biyoloji İhtisas Dairesi tarafından belirlendi. Buna rağmen sanık İ. K., kızına tecavüz etmediğini ileri sürerek beraatini istedi. Dava tanıkların dinlenmesi için ertelendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam