Oy Kullanan Tatilci Geri Dönüyor

Konya'da kurulu bir otobüs firmasının yetkilileri, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son birkaç gündür tatilcilerin oy kullanmak için yoğun şekilde tatilden dönüş yaptığını söyledi.Dönüş yoğunluğunun seçim sabahı sona erdiğini ifade eden yetkililer, seçim

Oy Kullanan Tatilci Geri Dönüyor

Konya'da kurulu bir otobüs firmasının yetkilileri, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son birkaç gündür tatilcilerin oy kullanmak için yoğun şekilde tatilden dönüş yaptığını söyledi.

Dönüş yoğunluğunun seçim sabahı sona erdiğini ifade eden yetkililer, seçim akşamından itibaren bilete talebin giderek arttığını bildirdi. Yetkililer, haftalık doluluk oranlarının bugünden yüzde 90'ın üzerine çıktığını, sonraki hafta için rezervasyon aldıklarını belirterek, seçimden sonra öncesine göre daha hareketli bir sezon yaşayacaklarını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam