Otomobilinde silahla öldürüldü

 Mersin'de nakliye işi ile uğraşan bir kişi, otomobilinde uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürüldü.Edinilen bilgiye göre olay, merkez Akdeniz ilçesi Huzurkent Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, nakliye işiyle uğraşan Ferit Gürbüz, 33 BTN 63 plaka

Otomobilinde silahla öldürüldü

 

Mersin'de nakliye işi ile uğraşan bir kişi, otomobilinde uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürüldü.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Akdeniz ilçesi Huzurkent Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, nakliye işiyle uğraşan Ferit Gürbüz, 33 BTN 63 plakalı otomobili ile seyir halinde iken önüne çıkan kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce silahlı saldırıya uğradı. Çevredekilerin ihbarı ile olay yerine gelen polisin yaptığı araştırmada, otomobilde 12 mermi izine rastlanırken, Gürbüz'ün başına ve vücudunun çeşitli yerlerine 7 merminin isabet ettiği anlaşıldı. Olay yerinde hayatını kaybeden Gürbüz'ün cenazesi Mersin Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Evli ve 2 çocuk babası olan Ferit Gürbüz'ün Yakaköy Mahallesi'nde oturduğu öğrenildi.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam