Otomobile tır çarptı: 1 ölü 3 yaralı

Kaza, merkez Sarıçam İlçesi Kozan Caddesi otoban girişinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Cengiz Ekiz (45) idaresindeki 01 BC 637 plakalı otomobil, kırmızı ışıkta beklerken arkadan siren çalan ambulansa yol vermek için ilerledi. Bu sırada otobandan

Otomobile tır çarptı: 1 ölü 3 yaralı

Kaza, merkez Sarıçam İlçesi Kozan Caddesi otoban girişinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Cengiz Ekiz (45) idaresindeki 01 BC 637 plakalı otomobil, kırmızı ışıkta beklerken arkadan siren çalan ambulansa yol vermek için ilerledi. Bu sırada otobandan şehir merkezine gitmekte olan 01 C 8645 plakalı Ali E. yönetimindeki TIR, otomobile çarptı.

Kazada yaralanan Berkay Ekiz (3), Birsen Ekiz (40) ve Elife Bozdağ (49) otomobilden çıkartılırken, sürücü Cengiz Ekiz'i araç içerisinde sıkıştı. Ekiz, olayyerine gelen CANKUR ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkartılarak ambulansla Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne kaldırıldı.

 Yaralı Berkay Ekiz ve Elife Bozdağ Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Birsen Ekiz ise Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Cengiz Ekiz Balcalı Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, diğer yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kaza sonrası gözyaşlarına boğulan TIR sürücüsü Ali E. ise gözaltına alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler