Otomobile saldırı: 1 ölü 1 yaralı

Alınan bilgiye göre,  Alipaşa Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda işlettiği bardan çıkan Alparslan Kiper, arkadaşı Volkan Ruhi İçen (20) ile 42 ER 667 plakalı otomobiline binerek uzaklaştı. Servi Mahallesi Mithatpaşa Caddesi'nde yürüyen bir kişi, otomobili durd

Otomobile saldırı: 1 ölü 1  yaralı

Alınan bilgiye göre,  Alipaşa Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda işlettiği bardan çıkan Alparslan Kiper, arkadaşı Volkan Ruhi İçen (20) ile 42 ER 667 plakalı otomobiline binerek uzaklaştı.

Servi Mahallesi Mithatpaşa Caddesi'nde yürüyen bir kişi, otomobili durdurarak Kiper'e kendisini tanıyıp tanımadığını sordu. ''Ben Çavdarhisarlı Ali'yim'' dediği ifade edilen bu kişi, daha sonra yanındaki tabancayla aracın içine rastgele ateş açarak, bir otomobille olay yerinden kaçtı.

Yüzüne kurşun isabet eden Kiper, zırhlı olduğu bildirilen aracıyla yaklaşık 1 kilometre uzaklıktaki Evliya Çelebi Devlet Hastanesine gitti.

Hastaneye gelmeden öldüğü belirlenen Volkan Ruhi İçen'in cesedi morga konulurken, hayati tehlikesi bulunduğu öğrenilen Kiper, ambulansla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

Polis, zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler