Otomobil kaza yaptı: 2 ölü, 5 yaralı

Şırnak'ın Silopi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken, 3'ü ağır 5 kişi de yaralandı. Yaralı 5 kişi ise Silopi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza, Kızır mevkiinde meydana geldi. Habur Sınır Kapısı'na gitmekte olan S.A. yön

Otomobil kaza yaptı: 2 ölü, 5 yaralı

Şırnak'ın Silopi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken, 3'ü ağır 5 kişi de yaralandı. Yaralı 5 kişi ise Silopi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

 

Kaza, Kızır mevkiinde meydana geldi. Habur Sınır Kapısı'na gitmekte olan S.A. yönetimindeki 73 FD 893 plakalı özel otomobil, karşı yönden gelen ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen TIR ile çarpıştı.

 

Tır'ın altında kalarak metrelerce sürüklenen araçta bulunan 7 kişiden Abdurrahman ve Hacı Akgün olay yerinde hayatını kaybederken, yaralı 5 kişi ise Silopi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede ilk müdahaleleri yapılan yaralılardan durumu ağır olan 3 kişi Cizre Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam