Otomobil kaza yaptı: 1 ölü, 7 yaralı

İzmir'in Buca ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı. Kaza Buca ilçesi Evka 1 semti Yavuz Sultan Selim Caddesi Arena Stadyumu yanında meydana geldi. Kazada, Yasin Saçınalp (19) yönetimindeki 35 AS 950 plakalı araç ile Refik

Otomobil kaza yaptı: 1 ölü, 7 yaralı

İzmir'in Buca ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.

 

Kaza Buca ilçesi Evka 1 semti Yavuz Sultan Selim Caddesi Arena Stadyumu yanında meydana geldi. Kazada, Yasin Saçınalp (19) yönetimindeki 35 AS 950 plakalı araç ile Refik Nizam'ın (50) kullandığı 35 DA 389 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, 19 yaşındaki Yasin Saçınalp ile aynı araçtaki arkadaşı Gökhan Güney (19) ağır yaralandı.

 

Saçınalp olay yerine çağrılan ambulansla Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılırken yolda yaşamını yitirdi. Hastanede tedavi altına alınan Güney'in ise hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

 

Diğer otomobilin sürücüsü Nizam ile yolculardan Güneş Nizam (46), Nükhet Kuru (21), Buket Nizam Tatlıer (22), Ecem Çağla Kuru (1), Rüzgar Refik Tatlıer (1) hafif şekilde yaralandı. Hafif yaralılar hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edildi. Kaza ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam