Otomobil gölete uçtu: 2 ölü var!

Bir güvenlik şirketinde müdür olarak çalışan Hüseyin Uslu'nun kullandığı 32 YS 812 plakalı otomobil, Hisarardı köyü yakınlarında bulunan, yoldan 20 metre aşağıdaki sulama göletine uçtu.Kazayı gören Yalvaç Devlet Hastanesi Acil Servis sorumlusu Hilmi Ergül

Otomobil gölete uçtu: 2 ölü var!

Bir güvenlik şirketinde müdür olarak çalışan Hüseyin Uslu'nun kullandığı 32 YS 812 plakalı otomobil, Hisarardı köyü yakınlarında bulunan, yoldan 20 metre aşağıdaki sulama göletine uçtu.

Kazayı gören Yalvaç Devlet Hastanesi Acil Servis sorumlusu Hilmi Ergül'ün bildirmesi üzerine Yalvaç Jandarma Komutanlığı ve 112 Hızır Acil Servisi ekipleri olay yerine ulaştı.

Aracın sudan çıkarılması için İl Afet İşleri Müdürlüğünden dalgıç istendi. Yaklaşık 1 buçuk saat sonra ilçeye gelen ekipler dalgıç kıyafetlerini giyerek eksi 6 derecedeki suda arama yaptılar.

Vincin uzattığı halata bağlanarak sudan çıkarılan otomobilde sürücü Hüseyin Uslu ve yanındaki Dudu Çelik boğulmuş olarak bulundu.

Cesetler Yalvaç Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yalvaç Kaymakamlığına vekalet eden Şarkikaraağaç Kaymakamı Mehmet Akçay, Jandarma Komutanı Burçak Kırca, Belediye Başkanı Tekin Bayram ve Emniyet Müdürü Zafer Yiğit de kurtarma çalışmalarını izlediler.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam