Otomobil feci kaza yaptı: 2 ölü

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, otomobil ile servis minibüsünün çarpışması sonucu, aynı aileden 2 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.Alınan bilgiye göre, Çanakkale yönüne giden Orhan Kaya (74) yönetimindeki 10 ACT 30 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen

Otomobil feci kaza yaptı: 2 ölü

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, otomobil ile servis minibüsünün çarpışması sonucu, aynı aileden 2 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.Alınan bilgiye göre, Çanakkale yönüne giden Orhan Kaya (74) yönetimindeki 10 ACT 30 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Salih Aydın'ın (50) kullandığı 10 ABS 39 plakalı servis minibüsü, Bandırma-Çanakkale karayolunun 3. kilometresinde çarpıştı.

 

Çarpışmanın etkisiyle devrilen otomobilde bulunan sürücü Orhan Kaya ile yanındaki eşi Cevriye (70) ve oğlu Hüseyin (45) yaralandı.

 

Bandırma Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Orhan ve Cevriye Kaya, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Hüseyin Kaya'nın sağlık durumunun ise ağır olduğu öğrenildi.

 

Henüz plakası belirlenemeyen bir iş makinesinden sızan yağın yolun kayganlaşmasına ve kazaya yol açtığı iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam