Otomobil dereye uçtu:2 çocuk öldü

Yaşar Bayer (39) yönetimindeki 25 LD 831 plakalı otomobil, Tortum ilçesi Derekapı mevkiinde henüz bilinmeyen bir nedenle dereye uçtu. Otomobil içerisinde bulunan Mehmet Bayer (15) ile Furkan Kaba (12) akıntıya kapıldı.Bayer'in cesedi gece saatlerinde jand

Otomobil dereye uçtu:2 çocuk öldü

Yaşar Bayer (39) yönetimindeki 25 LD 831 plakalı otomobil, Tortum ilçesi Derekapı mevkiinde henüz bilinmeyen bir nedenle dereye uçtu. Otomobil içerisinde bulunan Mehmet Bayer (15) ile Furkan Kaba (12) akıntıya kapıldı.

Bayer'in cesedi gece saatlerinde jandarma tarafından, Kaba'nın cesedi ise Erzurum'dan giden Sivil Savunma Arama ve Kurtarma birliklerince olay yerinin 700 metre ilerisinde bulundu.

Kazada sürücü Bayer ile eşi Tubay (39) ile çocukları Mervenur (15), Şeymanur (10) da çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar ambulanslarla kaldırıldıkları Tortum Devlet Hastanesi'nde ilk tedavileri yapıldıktan sonra Erzurum'daki çeşitli hastanelere sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam