Otomobil baraja uçtu: 4 ölü

Akşam karanlığında dalış yapmanın yasak olması nedeniyle sudan çıkarılamayan otomobilin çıkarılması için çalışmalar yarın başlayacak.Eski Şamlar mevkiinde aşırı hızla ilerlediği öne sürülen içinde 4 kişinin bulunduğu otomobil virajı alamayarak baraja uçtu

Otomobil baraja uçtu: 4 ölü

Akşam karanlığında dalış yapmanın yasak olması nedeniyle sudan çıkarılamayan otomobilin çıkarılması için çalışmalar yarın başlayacak.

Eski Şamlar mevkiinde aşırı hızla ilerlediği öne sürülen içinde 4 kişinin bulunduğu otomobil virajı alamayarak baraja uçtu. Akıntıyla beraber yaklaşık 20 metre kadar sürüklenen otomobil sulara gömüldü. Barajın balçık tabanına saplanan otomobilin içinden çıkan olmadı. Kaza sonrası olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

İtfaiye ekipleri balçığa saplanan otomobili çıkarmada başarılı olamayınca deniz polisinden yardım istendi. Saat 17.00’dan sonra dalmanın yasak olması nedeniyle polisler olay yerine gelemezken, arama çalışmalarına yarın sabah erken saatlerde başlanacağı öğrenildi.

Otomobilin aşırı hız nedeniyle virajı alamayarak baraja uçtuğunu belirten İsmail Koç, “Burası Şamlar Köyü. Aracın içinde ikisi erkek ikisi kadın 4 kişi varmış. Kaza sonrası bir kişi araçtan çıkabilmiş. Biraz çırpınmış. Ama kurtulamamış. Dalgıçlar saat 17.00’dan sonra dalamadığı için gelememişler. Yarın sabah çalışmalar başlayacakmış.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler