Otobüs otomobille çarpıştı:7 yaralı

Alınan bilgiye göre, Necati Keskiner idaresindeki 26 EV 773 plakalı halk otobüsü, Yenikent Mahallesi Seyitgazi Caddesi'nde Serpil Çakıroğlu'nun kullandığı 26 UP 284 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, otomobilde sıkışan Serpil Çakıroğlu ile eşi Selami Ça

Otobüs otomobille çarpıştı:7 yaralı

Alınan bilgiye göre, Necati Keskiner idaresindeki 26 EV 773 plakalı halk otobüsü, Yenikent Mahallesi Seyitgazi Caddesi'nde Serpil Çakıroğlu'nun kullandığı 26 UP 284 plakalı otomobille çarpıştı.

 

Kazada, otomobilde sıkışan Serpil Çakıroğlu ile eşi Selami Çakıroğlu, Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ve polis ekipleri tarafından bulundukları yerden çıkarıldılar.

 

Yaralı çift, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde, sürücü Necati Keskiner ile otobüste yolcu olarak bulunan Mahir Özkan, Necla Bozdağ, Esra Karakuş ve Sebahat Özkan, Eskişehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

 

Kaza nedeniyle bir süre kapanan yol, araçların olay yerinden kaldırılmasının ardından ulaşıma açıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler