Ormaniye köylülere yardım etti

 Orman Genel Müdürlüğü tarafından dağıtılan yangın söndürme tankerlerini köy muhtarlarına Vali Şahabbettin Harput teslim etti. Bilecik'e 4, Bursa'ya 5, İnegöl'e 2, Keles'e 1, Orhaneli'ne 4, Mustafakemalpaşa'ya 3, Yalova'ya 2 tanker verildi. Vali Şahabbeti

Ormaniye köylülere yardım etti

 

Orman Genel Müdürlüğü tarafından dağıtılan yangın söndürme tankerlerini köy muhtarlarına Vali Şahabbettin Harput teslim etti. Bilecik'e 4, Bursa'ya 5, İnegöl'e 2, Keles'e 1, Orhaneli'ne 4, Mustafakemalpaşa'ya 3, Yalova'ya 2 tanker verildi. 

Vali Şahabbetin Harput yaptığı konuşmada, "Bursa diyoruz, ama burada Yalova ve Bilecik'ten de muhtarlarımız var. Bu bölgenin yarısı ormanlarla kaplı. Ormanlar ülkemizin zenginliği ve güzelliğidir. Bu sene orman yangınlarıyla alakalı alacağımız tedbirleri görüşeceğiz. Piknik yapma yerleri, anız yakılması ve benzeri orman yangını riski olan hususların engellenmesi, bizim ve siz muhtarlarımızın görevidir. Her tedbiri aldık. Bir yangın çıktığında bu tankerler işe yarayacak. Yine de umarımki çok fazla kullanmak zorunda kalmazsınız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam