Onunla bir şartla evlenirim...

Tekirdağ'da 28 yaşındaki A.A, 2 yıl önce evlenme vaadiyle cinsel ilişkiye girdiği 14 yaşındaki G.D. şikayetçi olunca tutuklanarak cezaevine konuldu. Polisteki ifadesinde ilişkiyi doğrulayan A.A, "Hapse girmezsem evlenirim. Girersem evlenmem" dedi.Edinilen

Onunla bir şartla evlenirim...

Tekirdağ'da 28 yaşındaki A.A, 2 yıl önce evlenme vaadiyle cinsel ilişkiye girdiği 14 yaşındaki G.D. şikayetçi olunca tutuklanarak cezaevine konuldu. Polisteki ifadesinde ilişkiyi doğrulayan A.A, "Hapse girmezsem evlenirim. Girersem evlenmem" dedi.

Edinilen bilgiye göre 3 yıl önce eşinden ayrılan bir çocuk babası A.A, aynı mahallede oturan lise öğrencisi 14 yaşındaki G.D ile görüşmeye başladı. Birbirleri ile arkadaş olan ikili, 2 yıl önce A.A'nın bekar evinde buluşup cinsel ilişkiye girdi. Bir çocuk babası A.A'nın, G.D'yi seninle evleneceğim diye oyaladığı iddia edildi.
 
A.A ile 2 yıldır ara ara birlikte olan G.D, evlenme vaadini tutmayınca durumu annesine anlattı. Aile kızlarını da yanına alarak polise şikayette bulundu. A.A'nın kızlarıyla evlenme vaadiyle cinsel ilişkiye girdiğini ve şikayetçi olduklarını söyledi. 
 
POLİSLE İLGİNÇ PAZARLIK 
 
Polis tarafından göz altına alınan A.A, emniyette verdiği ifadede "Eğer şikayetini geri alırlar ise G.D ile evlenebilirim, ama hapse girersem onunla evlenmem. Ben onun yaşının büyük olduğunu sanıyordum bu birliktelik zorla olmadı o da beni istiyordu" diye konuştu. 
 
CEZEVİNE KONULDU 
 
G.D 'in ailesi ise kesinlikle evlenmelerine müsaade etmeyeceklerini belirterek "Bu kişi gereken cezayı çekmeli biz kızımıza sahip çıkarız." dedikleri öğrenildi. A.A ifadesinin ardından Tekirdağ Adliyesi'ne sevk edildi. A.A 'Küçük yaşta çocuğa cinsel saldırı' suçundan tutuklanarak Tekirdağ T Tipi Cezaevi'ne konuldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler