Önlük yerine kefen giydi

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde 28 yaşındaki doktor Osman Oran, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Tıp fakültesinden yeni mezun olan ve Sağlık Bakanlığı'ndan atama bekleyen Oran'ın hayali ilk maaşıyla motosiklet almaktı. İLK MAAŞIYLA MOTOSİKLET ALACAKT

Önlük yerine kefen giydi

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde 28 yaşındaki doktor Osman Oran, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Tıp fakültesinden yeni mezun olan ve Sağlık Bakanlığı'ndan atama bekleyen Oran'ın hayali ilk maaşıyla motosiklet almaktı. 

İLK MAAŞIYLA MOTOSİKLET ALACAKTI 
 
Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 2011-2012 eğitim öğretim yılında mezun olan Osman Oran (28), Sağlık Bakanlığı'nın şubat ayında atama yapmasını beklemek için memleketi Mardin'in Kızıltepe ilçesine geldi. Annesi ve babasını yıllar önce kaybeden Oran, 6 kardeşiyle yaşadığı Tepebaşı Mahallesi'ndeki evinde rahatsızlandı.
 
Kızıltepe Devlet Hastanesi'ne kaldırılmak istenen Oran, yolda hayatını kaybetti. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Oran'ın kardeşleri ve yakınları acı haberle yasa boğuldu. Ailesinin ekonomik sıkıntıları nedeniyle okurken çalışmak ve 4 yıl okula ara vermek zorunda kalan Oran'ın ilk maaşıyla motosiklet alma hayali kurduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler