Önce taciz etti sonra...

 Erzurum’da muayene olmak için hastaneye giden bir kadın, sıra beklediği sırada bir kişinin cinsel tacizi ile karşılaştığı iddiasıyla polise başvurarak şikayetçi oldu.Edinilen bilgiye göre, muayene olmak için hastaneye giden T.C. İsimli kadın, doktorun od

Önce taciz etti sonra...

 

Erzurum’da muayene olmak için hastaneye giden bir kadın, sıra beklediği sırada bir kişinin cinsel tacizi ile karşılaştığı iddiasıyla polise başvurarak şikayetçi oldu.

Edinilen bilgiye göre, muayene olmak için hastaneye giden T.C. İsimli kadın, doktorun odasının önünde beklerken karşısında oturan Y.U. önce gülerek sonra bakışlarıyla genç kadını taciz etti.

Genç kadın Y.U.’nun oturduğu yerden cinsel organını çıkarak kendisine göstermesi üzerine durumu güvenlik görevlilerine bildirdi. Bu sırada kaçmaya çalışan Y.U., güvenlik görevlilerince yakalanarak polise teslim edildi. Y.U. polis tarafından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken, T.C. tacizciden şikayetçi oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler