Önce soygun sonra Bodrum!

Adana'da, büyük alışveriş merkezlerinde elektronik malzemeler çalan ve hakkında 2 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı, çaldığı malzemeler ile yakalandı.Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, kentte

Önce soygun sonra Bodrum!

Adana'da, büyük alışveriş merkezlerinde elektronik malzemeler çalan ve hakkında 2 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı, çaldığı malzemeler ile yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, kentteki büyük bir alışveriş merkezinde şüpheli hareketlerde bulunan şahsı takibe aldı.

Ekipler, 48 plakalı otomobile binen şüpheliyi durdurarak, üzerinde ve aracında arama yaptı. Arama yapılan kişinin hakkında 2 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Uğur Ş. (35) olduğu belirlendi.

Yapılan aramada alışveriş merkezinin elektronik bölümünden çalındığı öğrenilen çok sayıda saat, cep telefonu, hesap makineleri ile çeşitli elektronik malzemeler ele geçirildi. Çok sayıda suç kaydı bulunduğu bildirilen Uğur Ş'nin ayrıca 4 otomobil hırsızlığına karıştığı da ortaya çıktı.

Emniyet Müdürlüğündeki sorgusunda suçunu kabul etmeyen zanlının, ''Bunların hepsini evime aldım, hırsızlık yapmadım'' diyerek kendini savunduğu öğrenildi. Zanlının eşyaların hiçbirinin faturasını gösteremediği belirtildi.

Cezaevine konulan Uğur Ş'nin çaldığı malzemeleri sattığı, özellikle yaz aylarında kız arkadaşlarıyla Bodrum'da tatil yaptığı kaydedildi. Uğur Ş'nin tatil yörelerinde kız arkadaşlarıyla birlikte çektirdiği fotoğraflar da ele geçirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam