Önce namaz kıldı ve sonra...?

Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'nde 65 yaşındaki Murat Akim, daha önce camide birkaç kez tartıştığı 70 yaşındaki Fahri Akçin'i sabah namazından çıktıktan sonra av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Cinayetten sonra evine giden Akim, aynı tüfekle çenesinin altın

Önce namaz kıldı ve sonra...?

Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'nde 65 yaşındaki Murat Akim, daha önce camide birkaç kez tartıştığı 70 yaşındaki Fahri Akçin'i sabah namazından çıktıktan sonra av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Cinayetten sonra evine giden Akim, aynı tüfekle çenesinin altına ateş ederek intihar etti.

Cuma Mahallesi Karacaören Caddesi'nde oturan Fahri Akçin, bugün sabah namazını kılmak için cadde üzerindeki Kevser Camii'ne gitti. Aynı camiye giden Murat Akim, daha önce birlikte namaz kıldığı ve birkaç kere tartıştığı Fahri Akçin ile yolda karşılaştı. İkili, namaz öncesinde yine tartıştı.
 
Bunun üzerine sinirlenen Murat Akim, caminin yakınındaki evinden av tüfeğini alarak geri geldi. Murat Akim, Fahri Akçin'i cami çıkışında av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Daha sonra evine giden Murat Akim, evinin girişinde aynı tüfekle çenesinin altına ateş ederek intihar etti. Silah sesi üzerine sokağa çıkanlar, cesetleri fark ederek polise haber verdi.
 
Polis ve sağlık görevlilerinin incelemesinin ardından Akim ve Akçin'in cesetleri, Sandıklı Devlet Hastanesi Morgu'na konuldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler