Önce gelinini öldürdü yetmedi sonra da!

 Zonguldak’ın Alaplı İlçesi’ne bağlı Hasanlı Köyü’nde oturan 68 yaşındaki Eyüp Günay, para meselesi nedeniyle tartıştığı gelini 35 yaşındaki Ayşe Günay’ı tabanca ile vurarak öldürürken, oğlu 37 yaşındaki Fahrettin Günay ve torunu 5 yaşındaki Erkan Günay’ı

Önce gelinini öldürdü yetmedi sonra da!

 

Zonguldak’ın Alaplı İlçesi’ne bağlı Hasanlı Köyü’nde oturan 68 yaşındaki Eyüp Günay, para meselesi nedeniyle tartıştığı gelini 35 yaşındaki Ayşe Günay’ı tabanca ile vurarak öldürürken, oğlu 37 yaşındaki Fahrettin Günay ve torunu 5 yaşındaki Erkan Günay’ı yaraladı.
 
Olay,Eyüp Günay’ın, oğlu ve gelini ile birlikte oturduğu evde meydana geldi. Eyüp Günay, iddiaya göre gelini Ayşe Günay’dan, babasının kendisine olan borcunu ödemesini istedi. Kayınpeder ile gelin arasında bu yüzden tartışma çıktı. Eyüp Günay, tartışma sırasında kendisine ait tabanca ile gelinine 3 el ateş etti. Eyüp Günay, kendisine müdahale eden oğlu Fahrettin Günay’a da ateş etti. Bu sırada seken bir kurşun torunu Erkan Günay’ın yanağını sıyırdı.
 
Yaralanan Ayşe ve Fahrettin Günay çifti ile çocukları Erkan, yakınları tarafından Alaplı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ayşe Günay, hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Fahrettin ve Erkan Günay ise ilk müdahalelelerinin ardından Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Fahrettin Günay’ın durumunun ağır oduğu belirtilirken, oğlunun hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.
 
Eyüp Günay, haber verilmesi üzerine gelen jandarma ekipleri tarafından evde gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam