Önce gazi, 3 gün sonra şehit oldu

 TUNCELİ'de PKK'lı teröristlerin dün akşam düzenlediği bombalı saldırıda şehit düşen jandarma komando er Ramiz Demir'in, 3 gün önce terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada kolundan hafif yaralandığı ortaya çıktı. Jandarma komando er Ramiz Demir'in Afyo

Önce gazi, 3 gün sonra şehit oldu

 

TUNCELİ'de PKK'lı teröristlerin dün akşam düzenlediği bombalı saldırıda şehit düşen jandarma komando er Ramiz Demir'in, 3 gün önce terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada kolundan hafif yaralandığı ortaya çıktı.
 
Jandarma komando er Ramiz Demir'in Afyonkarahisar merkeze bağlı Köprülü Köyü'nde yas var. Acı haberle yıkılıp gözyaşına boğulan anne Neslihan Demir ile baba İbrahim Demir için iki ambulans evin önünde hazır bekletildi.
 
Şehit Ramiz Demir'in amcası Mevlüt Erkek, "Ramiz, cumartesi günü çıkan çatışmada kolundan hafif yaralanmış. Doktora gidip rapor alacaktı. Sivil araca da rapor almaya gitmek için binmişti. Ama saldırıda şehit oldu" dedi. Mevlüt Erkek, yeğeninin terhisine 45 gün kaldığını, vatani görevini tamamladıktan hemen sonra nişanlısıyla evlenmeyi planladığını söyledi.
 
"İÇİME DOĞMUŞTU"
 
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkanı İsmail Kumartaşlı ile dertleşen şehit babası İbrahim Demir, "Cumartesi günü çatışma çıkmıştı. İzmirli Mustafa Akar'ın şehit olduğu çatışmadan sonra oğlumun şehit olacağı da içime doğdu. Rüyamda, cenaze araçlarını eve gelirken gördüm" dedi. 
 
"ÇAPULCULAR KALLEŞÇE SALDIRDI"
 
Oğluyla gurur duyduğunu söyleyen Demir, "Ramiz, dağ gibiydi. Saldırıdan 1 saat önce telefonda konuşmuştuk. Akşam da konuşacaktık. Televizyonda saldırı haberini gördüm. Yüreğim yandı. Çapulcular kalleşçe saldırdı" diye konuştu. 
 
FUTBOL OYNUYORDU
 
Şehit jandarma komando er Ramiz Demir'in Afyonkarahisarspor'un altyapısı ve farklı spor kulüplerinde futbol oynadığı, askere gitmeden önce ise Korel Termal Otel'de garsonluk yaptığı belirtildi. Demir'in şehit olması üzerine Korel Termal Otel'in girişine de büyük bir Türk bayrağı asıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam