Önce eşini vurdu,sonrada intihar etti...

Gaziantep'te 35 yaşındaki Sinan Benzer, 4 çocuğunun annesi olan 12 yıllık eşi 34 yaşındaki Şenay Benzer'i, pompalı tüfekle öldürdükten sonra aynı tüfekle intihar etti.Gaziantep'te 35 yaşındaki Sinan Benzer, 4 çocuğunun annesi olan 12 yıllık eşi 34 yaşında

Önce eşini vurdu,sonrada intihar etti...

Gaziantep'te 35 yaşındaki Sinan Benzer, 4 çocuğunun annesi olan 12 yıllık eşi 34 yaşındaki Şenay Benzer'i, pompalı tüfekle öldürdükten sonra aynı tüfekle intihar etti.

Gaziantep'te 35 yaşındaki Sinan Benzer, 4 çocuğunun annesi olan 12 yıllık eşi 34 yaşındaki Şenay Benzer'i, pompalı tüfekle öldürdükten sonra aynı tüfekle intihar etti. Olay, öğle saatlerinde Özgürlük Mahallesi'ndeki 36 Nolu Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, kendine ait kamyonetiyle şehir içinde nakliyatçılık yapan Sinan Benzer, bir süredir şiddetli geçimsizlik yaşadığı eşi Şenay Benzer'le tartıştı.
 
Tartışmanın büyümesi üzerine öfkeli koca evde bulunan pompalı tüfekle eşi Şenay Benzer'i göğsünden vurduktan sonra aynı silahı kendi göğsüne dayayarak ateşledi. Silah sesini duyan komşuları durumu polise bildirdi.
 
'GÖNDERMEYİN DEMEDİM Mİ'
 
Olay yerine gelen polisler, kapıyı kırıp içeriye girdiğinde Sinan ve Şenay Benzer çiftinin cansız bedenleriyle karşılaştı. Polisin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından, çiftin cenazeleri Gaziantep Adli Tıp ve Otopsi Merkezi'ne götürüldü.
 
Bu arada olayı duyarak eve koşan Şenay Benzer'in adı öğrenilemeyen ağabeyi, Şenay'ı eve niye gönderdiniz Ben göndermeyin demedim mi diye bağırarak kendi annesine tokat attı. Yaşları 2 ile 9 arasında değişen 4 çocukları olan Sinan ve Şenay Benzer çiftinin, 2 ay önce de kavga ettiği, bunun üzerine Şenay Benzer'in ailesinin evine gittiği ancak kocasıyla barıştırılıp yeniden eve getirildiği öğrenildi.
 
Bir süredir psikolojik sorunlar yaşadığı ileri sürülen Sinan Benzer'in, 'kaçakçılık' suçundan Mardin Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından arandığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam