Önce eşini sonra kendisini vurdu

Olay, merkez Toroslar ilçesi Güneykent Mahallesinde bir apartmanın 3. katında meydana geldi.Mersin Orman Bölge Müdürlüğü'nde çalışan Muammer V. (50), eşi Fatma V. (48) ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştı.Çıkan tartışma sonrası öfkesine hakim olamaya

Önce eşini sonra kendisini vurdu

Olay, merkez Toroslar ilçesi Güneykent Mahallesinde bir apartmanın 3. katında meydana geldi.

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü'nde çalışan Muammer V. (50), eşi Fatma V. (48) ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştı.

Çıkan tartışma sonrası öfkesine hakim olamayan Muammer V., kendisine ait ruhsatlı tabancayla eşinin başına ve vücudunun çeşitli yerlerine bir kaç el ateş ettikten sonra aynı silahı kendi kafasına dayayarak ateşledi.

Silah sesini duyan komşularının ihbarı ile olay yerine gelen polis ekipleri, karı kocayı evin oturma odasında kanlar içinde buldu. Muammer V. ambulansla Mersin Devlet Hastanesi'ne, eşi Fatma V. ise Mersin Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay yerinde inceleme yapan polis, 3 boş kovan buldu. Komşuları çiftin sürekli tartıştıklarını söyledi. Öte yandan çiftin 3 çocuğunun da olay anında evde olmadıkları öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam