Önce cinayet işledi,sonra da...!

Aydın'ın Kuşadası'na bağlı Davutlar beldesinde, oto yıkamacıda çalışan S.Y. (39), bir hurdacıyı kendi evinde öldürdü. Kapıyı kapatıp çıkan S.Y. , Yaylaköy'deki bir restoranda rakı içip eğlenirken yakalandı.İddiaya göre korkunç olay şöyle gerçekleşti: Bir

Önce cinayet işledi,sonra da...!

Aydın'ın Kuşadası'na bağlı Davutlar beldesinde, oto yıkamacıda çalışan S.Y. (39), bir hurdacıyı kendi evinde öldürdü. Kapıyı kapatıp çıkan S.Y. , Yaylaköy'deki bir restoranda rakı içip eğlenirken yakalandı.

İddiaya göre korkunç olay şöyle gerçekleşti: Bir araç yıkama şirketinde yıkama elemanı olarak çalışan S.Y. (Serdar Yalçın), Davutlar'da yalnız yaşadığı barakasına saat 16.00 sıralarında gelen 53 yaşındaki hurdacı Cuma Özyurt'u 7.65 mm çapındaki ruhsatsız silahıyla bilinmeyen bir nedenle kafasından vurdu.
 
Özyurt olay yerinde hayatını kaybederken, Serdar Yalçın barakasının kapısını kapatarak kayıplara karıştı. Saat 18.00 sıralarında işe gitmeyen Serdar Yalçın'ı aramak amacıyla barakasına giden patronu içeri girdiğinde Cuma Özyurt'un cesediyle karşılaştı ve polise haber verdi.
 
Cuma Özyurt'un cenazesi, Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından çağırılan ambulansla Kuşadası Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kuşadası Cumhuriyet Savcılığı olaya el koyarken, Serdar Yalçın için arama bülteni çıkarıldı. Geniş çaplı aramalara başlayan emniyet güçleri, katil zanlısı Serdar Yalçın'ı saat 02.00'de Yaylaköy'deki bir restoranda yakaladı.
 
Sarhoş olan Serdar Yalçın'ın üzerinde, Cuma Özyurt'u öldürdüğü iddia edilen 7.65 mm. çapındaki ruhsatsız silahı bulundu. Tutuklanan katil zanlısı ilk sorgusunda susma hakkını kullanırken, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler