Önce çaldı sonra polisi aradı

Hırsızlık girişimi sırasında vatanşlar tarafından farkedilen hırsız bir ilke imza attı.Sakarya'nın Erenler ilçesinde bir evin kapısını tornavida ile zorlayarak girmek istediği sırada çevredeki gençler tarafından fark edilen ve kaçmaya çalışırken vatandaşl

Önce çaldı sonra polisi aradı

Hırsızlık girişimi sırasında vatanşlar tarafından farkedilen hırsız bir ilke imza attı.

Sakarya'nın Erenler ilçesinde bir evin kapısını tornavida ile zorlayarak girmek istediği sırada çevredeki gençler tarafından fark edilen ve kaçmaya çalışırken vatandaşların yakaladığı hırsızlık şüphelisi, linç edilmekten korkunca polisi aradı.

Olay yerine giden polislerin gençlerin elinden aldığı 26 yaşındaki M.T.B.'nin, 35 suç kaydı ve 8 suçtan kesinleşmiş cezası olduğu belirlendi.

SAHTE KİMLİK TAŞIDIĞI ORTAYA ÇIKTI

Olay yerine gelen polis ekibi, vatandaşlar tarafından yakalanan kişiden kimliğini istedi. Polislere verdiği 1990 doğumlu S.Ö. adına düzenlenmiş kimlik sahte çıkan şüphelinin, 35 suçtan kaydı ve 8 suçtan kesinleşmiş cezası olan M.T.B olduğu tespit edildi. Emniyetteki sorgusunun ardından sağlık kontrolünden geçirilen M.T.B. çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler