Önce babasını sonra kız kardeşini!

Hatay'da 56 yaşındaki Necdet Bent, arazi anlaşmazlığı yüzünden yemek sofrasında babasını ve kız kardeşini tüfekle öldürdü.Samandağ İlçesi'ne bağlı Mağaracık beldesinde oturan Necdet Bent, arazi meselesi yüzünden babası ile tartıştı. Köylülerin araya girme

Önce babasını sonra kız kardeşini!

Hatay'da 56 yaşındaki Necdet Bent, arazi anlaşmazlığı yüzünden yemek sofrasında babasını ve kız kardeşini tüfekle öldürdü.

Samandağ İlçesi'ne bağlı Mağaracık beldesinde oturan Necdet Bent, arazi meselesi yüzünden babası ile tartıştı. Köylülerin araya girmesiyle baba oğlun kavga etmesi önlendi.

ÖNCE BABASINI, SONRA KIZ KARDEŞİNİ ÖLDÜRDÜ

İddiaya göre, babasının miras olarak arazi vermek istememesi üzerine sinirlenen Bent, akşam yemeğinde babasının evini bastı. Yanında getirdiği tüfekle, önce yemek yiyen babası 75 yaşındaki Abdullah Bent'e ardından da 41 yaşındaki kız kardeşi Nurcan'a ateş etti. Babası ve kız kardeşi ölürken baba ve kardeş katili kaçtı.

YAKALANDI

Silah sesleri üzerine eve Sami ve Muhsin Bent kardeşler, babalarının ve kız kardeşlerinin öldürüldüğünü görünce sinir krizi geçirdi. Öldürülen baba ve kızının cesetleri otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu'na götürülürken katil zanlısı Necdet Bent ise yakalanıp gözaltına alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam