Ölüme meydan okuyorlar

Bazı meslekler vardır hiç unutulmaz.. Bazı meslekler vardır bugün parmakla sayılacak kadar azdır. Bazı meslekler de vardır tarihin altın sayfalarında yer alır. Bir zamanlar yaz sezonlarını süsleyen fuarlar artık günümüzde olmasa da, geçmişten günümüze yaş

Ölüme meydan okuyorlar

Bazı meslekler vardır hiç unutulmaz.. Bazı meslekler vardır bugün parmakla sayılacak kadar azdır. Bazı meslekler de vardır tarihin altın sayfalarında yer alır.

Bir zamanlar yaz sezonlarını süsleyen fuarlar artık günümüzde olmasa da, geçmişten günümüze yaşanan hatıraları zaman zaman görür gibi oluyoruz. Nostalji Fuarı'nda bu mesleklerden birine şahit olduk. Motosiklet Akrobatları.. Onlar ölüme meydan okuyan çılgın iki insan..

Meslekte 46 yılını dolduran 60 yaşındaki baba Bekir Akça ile 36 yaşındaki oğlu Tahir Akça her akşam fuar alanındaki çadırda adeta ölümle dans ediyor. Görenleri oldukça heyecanlandıran görüntüler sonuçta alkışla sonlanıyor. “

İnsanlara heyecan vermek hoşumuza gidiyor. Bizde bundan büyük haz duyuyoruz” diyen yılların akrobatı Bekir Akça, Türkiye'de bir zamanlar sayıları oldukça fazla olan motorsiklet akrobatlarından geriye sadece kendilerini kaldığını söyledi.

Bayram sonuna kadar açık kalacak olan fuarda her akşam iftardan sonra gösterilerini yapan baba-oğul Akça'lar, gördükleri ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam