Ölüme Böyle Koştu

Kaza, Mesudiye Mahallesi Hızır Sokak ile Gülistan Sokağın kesiştiği yerde faaliyet gösteren marketin önünde meydana geldi.

Ölüme Böyle Koştu

Kaza, Mesudiye Mahallesi Hızır Sokak ile Gülistan Sokağın kesiştiği yerde faaliyet gösteren marketin önünde meydana geldi. Annesinde aldığı parayı harcamak için evlerinin yakınındaki markete giden Hamza Hüseyinoğlu (5), alışverişin ardından marketinde önünde arkadaşları ile oyun oynamaya daldı.

Bu sırada markete ürün getiren sürücü Yüksel Alper (32) idaresindeki 26 SZ 570 plakalı kamyonet, market önüne park etmek istedi. Kamyonetin yan kısmına kafasını çarpan Hamza Hüseyinoğlu, yere düştü. Bu sırada hareket halinde olan kamyonetin arka tekeri Hamza'nın kafasının üzerinden geçti. Kazayı fark edip, kamyonetten inen sürücü, minik çocuğu kanlar içinde görünce şok geçirdi.

Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine kısa sürede olay yerine gelen 112 ekipleri minik çocuğa müdahale etti. Müdahelenin ardından kafasının büyük bir bölümü parçalanan ve solunum yolları tamamen kapanan küçük Hamza, İnegöl Devlet Hastanesi'ne kadar ambulansta yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kaza sırasında kayıtlı halde olan marketin güvenlik kamerası ise feci kazayı an be an görüntüledi. Polis güvenlik kamerasındaki görüntüleri incelemeye alırken, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam