Ölüm sopaları ele geçirildi

 ŞANLIURFA’nın Viranşehir ilçesinde, polis ve jandarmanın bir ay içerisinde ortaklaşa yaptıkları yol kontrolleri sırasında araçlarda ele geçirilen suç aletleri basına gösterildi. Çok sayıda demir ve tahta sopa ile satır, bıçağın yer aldığı aletler arasınd

Ölüm sopaları ele geçirildi

 

ŞANLIURFA’nın Viranşehir ilçesinde, polis ve jandarmanın bir ay içerisinde ortaklaşa yaptıkları yol kontrolleri sırasında araçlarda ele geçirilen suç aletleri basına gösterildi. Çok sayıda demir ve tahta sopa ile satır, bıçağın yer aldığı aletler arasındaki bazı sopaların başlarına demir çivi ve jilet takıldığı, bazılarının ise topuz şeklinde olduğu görüldü.
 
İlçede huzur ve güvenliğini sağlanması için yapılan uygulamalarda, araçlarda ele geçirilen malzemeler, Viranşehir Emniyet Müdürlüğü'nde basın mensuplarına gösterildi. Malzemeler içerisinde başları çivili, topuzlu, jiletli, sopaların yanı sıra satır, döner bıçağı ile işlemeli bıçakların bulunması dikkat çekti. Emniyet Müdür Yardımcısı Selami Ermiş, kontroller sırasında bulunan 2 kilo ağırlığında başı topuz şeklindeki sopayı basın mensuplarına göstererek, “Bu sopa birisinin kafasına isabet ettiği takdirde anında ölüme sebebiyet verebilir. Bu tür aletler silahtan daha tehlikelidir" dedi. 
 
Emniyet yetkilileri, ilçenin 99 ayrı noktasına yerleştirilen MOBESE kameraları sayesinde çalıntı ve şüpheli araç takiplerinin yapıldığını da belirttiler

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam