Ölmeden katilini söyledi!

İstanbul Esenler'de üniversite öğrencisi Tolga Taş (21) bıçaklanarak öldürüldü. Mankenlik ve dizi oyunculuğu da yapan Tolga Taş’ın sattığı bilgisayar parasını almak için mahalle arkadaşı Ö.U. (26) ile çıkan tartışma yüzünden bıçaklandığı belirlendi. Yaral

Ölmeden katilini söyledi!

İstanbul Esenler'de üniversite öğrencisi Tolga Taş (21) bıçaklanarak öldürüldü. Mankenlik ve dizi oyunculuğu da yapan Tolga Taş’ın sattığı bilgisayar parasını almak için mahalle arkadaşı Ö.U. (26) ile çıkan tartışma yüzünden bıçaklandığı belirlendi. Yaralı olarak hastaneye giden Tolga Taş, babasını arayarak "Yaralandım. Hastanedeyim" dedikten bir süre sonra öldü.

MSN’DE RESTLEŞTİLER

Beykent Üniversitesi Grafik Tasarım Bölümü Son Sınıf Öğrencisi Tolga Taş, iddiaya göre, bir süre önce Ö.U.’ya dizüstü bilgisayarını 500 TL karşılığında sattı. Ö.U., borcunu daha sonra ödeyeceğini söyledi. Borcunu uzun bir süre geçmesine rağmen ödemeyen Ö.U. ile Tolga Taş sık sık tartıştı. Tolga Taş ile Ö.U., dün saat 22.00 sıralarında MSN’de konuşurken kavga yine kavga etti. İki arkadaş restleşerek randevulaştı. Evinde ailesiyle oturan Tolga Taş, randevulaştıkları yerde Ö.U. tarafından bıçaklandı.

TAKSİYE BİNEREK HASTANEYE GİTTİ

Sol koltuk altı ve sırtından iki bıçak darbesi alan Tolga Taş, yaralı halde, bir taksiye binerek Bağcılar Yüzyıl Mahallesi’ndeki İstanbul Tıp Merkezi’ne gitti. Babasını arayan Tolga Taş, "Baba yaralandım. Hastanedeyim" dedikten kısa bir süre önce öldü. Bir mankenlik ajansına bağlı çalışan Tolga Taş’ın kendisine müdahale eden doktorlara da "Beni Ö.U. bıçakladı" dediği ileri sürüldü.

DİZİLERDE OYNADI

Best Model of Turkey 2011’e hazırlanan ve televizyon dizileri 'Arka Sokaklar', 'Küçük Kadınlar' ve 'Şen Yuva'da rol alan Tolga Taş, Esenler Kemer Mahallesi Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Cinayet Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada Tolga Taş ölmeden önce ismini verdiği arkadaşı Ö.U. sabaha karşı düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü, Cinayet Büro Amirliği’ne getirilen Ö.U.’nun sorgusunda arkadaşı Tolga Taş’ı bıçaklayarak öldürdüğünü itiraf ettiği belirtildi.

'SATTIĞIM BİLGİSAYARIN PARASINI ALAMADIM'

Tekstil işinde çalışan Ö.U. iddiaya göre ifadesinde şunları söyledi:

"1,5 yıl önce bilgisayarını satmak üzere emanet aldım. Aldığım bilgisayara bir müşteri bulup sattım. Ancak sattığım kişi bir türlü parasını vermedi. Bunun üzerine Tolga ile aramız bozuldu. Beni her gördüğünde parasını istiyordu. Olay günü MSN’de konuşurken bu yüzden aramızda tartışmaya başladık. Yazışmalar küfürleşmeye dönünce buluşmak için randevulaştık. Evimin yakınında buluştuk. Karşılaşır karşılaşmaz üzerime saldırdı. Benden iri olduğu için kendimi korumak için bıçağımı çektim. Boğuşma sırasında rastgele salladım. Onu bıçaklayınca oradan kaçtım. Öleceğini hiç düşünmedim."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam