Ölen dağcılar anısına yürüdüler

Erciyes Kardelen Ekibi yürüyüş lideri Salih Köylü, 1995 yılından 2009 yılına kadar ara vermeden sürdürdükleri etkinliklerinde zaman zaman anlamlı yürüyüşlere imza attıklarını kaydetti. Bu hafta sonu gerçekleştirilen yürüyüşlerini hayatını kaybeden 10 dağc

Ölen dağcılar anısına yürüdüler

Erciyes Kardelen Ekibi yürüyüş lideri Salih Köylü, 1995 yılından 2009 yılına kadar ara vermeden sürdürdükleri etkinliklerinde zaman zaman anlamlı yürüyüşlere imza attıklarını kaydetti. Bu hafta sonu gerçekleştirilen yürüyüşlerini hayatını kaybeden 10 dağcı anısına yaptıklarını söyleyen Köylü, "Hafta sonları mevsimine göre gidiş ve dönüş toplam 3-6 saat arasında yürüyoruz. Bu hafta sonu yaptığımız yürüyüşümüzü Gümüşhane'nin Zigana Dağı Köstere Yaylası'nda 25 Ocak 2009 tarihinde çığ altında kalarak hayatını kaybeden 10 dağcı anısına gerçekleştirdik. Onları rahmetle anıyor, yakınlarına başsağlığı diliyoruz" dedi.

Kayseri Dağcılık İl Temsilciliği ile Trabzon Tenis Dağcılık Kayak İhtisas Kulübü Derneği üyelerinden oluşan bir grubun da Zigana Dağı'nda çığ altında kalarak hayatını kaybeden dağcılar için Erciyes'in zirvesine tırmanacakları bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam