Öldüreceğim dedi öldürdü!

Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde ölüm tehdidi aldığını ileri sürerek Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunan 47 yaşındaki Nihat Gündüz, bıçaklanarak öldürüldü. Olayla ilgili 6 kişi gözaltına alındı.YÜRÜYÜŞ SIRASINDA SALDIRIYA UĞRADI Gürsel Mahallesi

Öldüreceğim dedi öldürdü!

Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde ölüm tehdidi aldığını ileri sürerek Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunan 47 yaşındaki Nihat Gündüz, bıçaklanarak öldürüldü. Olayla ilgili 6 kişi gözaltına alındı.

YÜRÜYÜŞ SIRASINDA SALDIRIYA UĞRADI
Gürsel Mahallesi'nde oturan ve Suudi Arabistan'da işçi olarak çalışan Nihat Gündüz, iddiaya göre kumar borcu nedeniyle kendisini tehdit eden bir grup hakkında Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Bu kişilerin kendisini öldüreceğini ileri süren Gündüz, 10 Temmuz akşamı yürüyüş yaparken saldırıya uğradı. Bıçaklanan Gündüz ağır yaralı olarak götürüldüğü İskenderun Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, cinayet şüphelisi olarak S.S. (17) ile Hasan Uçar (22), İrfan Karamutlu (42), Celal Değirmenci (53), Orhan Uçar (25) ve Süleyman Söylemez'i (41) gözaltına aldı.

Şüpheliler sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler