Olay çıkaran Alman vuruldu

Kartal'da, başında peruk ve üzerinde kadın kıyafetiyle gözaltına alındıktan sonra polis merkezi önünden kaçan ve kendisini yakalamak isteyen polislere copla saldıran Alman, bacağından vurularak etkisiz hale getirildi.Cumhuriyet Mahallesi Kartal Caddesi'nd

Olay çıkaran Alman vuruldu

Kartal'da, başında peruk ve üzerinde kadın kıyafetiyle gözaltına alındıktan sonra polis merkezi önünden kaçan ve kendisini yakalamak isteyen polislere copla saldıran Alman, bacağından vurularak etkisiz hale getirildi.

Cumhuriyet Mahallesi Kartal Caddesi'nde, başında peruk ve üzerinde kadın kıyafeti bulunan bir kişiyi gören vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin ''Dur'' ihtarına uymayıp yaya olarak kaçmaya başlayan bu kişi, kovalamaca sonucu gözaltına alındı.

Polis aracına bindirilerek Yakacık Polis Merkezi'ne götürülen şüpheli, burada otomobilden inerek tekrar kaçmaya başladı. Polisin elinden kurtulmak amacıyla çevredeki iş yerlerine giren şüpheli, kendisini yakalamak isteyen polis memurlarının copunu alarak saldırıda bulundu.

Bunun üzerine polis tarafından bacağından vurularak etkisiz hale getirilen şahıs, ambulansla Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

İngilizce konuşan şüphelinin polise verdiği ifadede, Alman vatandaşı ve isminin Robert Vittes olduğunu, uyuşturucu madde verilip dün akşam Almanya'dan uçakla İstanbul'a getirildiğini ve Kartal'daki bir apartmanda zorla tutulduğunu iddia ederek, Alman makamlarından yardım istediği öğrenildi.

Olaya ilişkin soruşturma başlatıldığı ve bu kişiyle ilgili Alman makamlarıyla irtibata geçildiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam