Okuyunca insanı sarsan bir olay

Muğla'nın Milas İlçesi'nde kara yolunda üzerinde çok sayıda aracın geçtiği bir kadın cesedi bulundu. Cesedin kimliğinin belirlenmesi için DNA testi yapılacak.CESEDİN ÜZERİNDEN YÜZLERCE ARAÇ GEÇTİ Milas-Söke karayolunun 4. kilometresinde seyir halindeki sü

Okuyunca insanı sarsan bir olay

Muğla'nın Milas İlçesi'nde kara yolunda üzerinde çok sayıda aracın geçtiği bir kadın cesedi bulundu. Cesedin kimliğinin belirlenmesi için DNA testi yapılacak.

CESEDİN ÜZERİNDEN YÜZLERCE ARAÇ GEÇTİ
 
Milas-Söke karayolunun 4. kilometresinde seyir halindeki sürücülerin yolda bir kişinin hareketsiz yattığını fark ederek, durumu polise bildirmesi üzerine yapılan araştırmada, kadın olduğu belirlenen cesedin üzerinden çok sayıda araç geçtiği belirlendi.
 
KAYIP BAŞVURUSU YOK
 
Cesedinin kime ait olduğunu belirlenmesi amacıyla yapılan çalışmadan şu ana kadar bir sonuç alınamadı. Milas ve çevredeki yerleşim birimlerinde de herhangi bir kayıp başvurusu yapılmadığı bildirildi.
 
İNCELEME BAŞLATILDI
 
Milas Cumhuriyet Başsavcılığı, cesetten alınan örneklerin DNA incelemesi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderilmesine karar verdi. Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek sonuca göre kimlik tespitinin yapılması bekleniyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam