Okutan'dan bayram önlemleri

Genelgede, bayram öncesi ve süresince, İl Jandarma Komutanlığı ile İl Emniyet Müdürlüğünün, görev bölgeleri itibariyle huzur planlarını uygulamaya koyacakları, şehir içi ve şehirler arası yollarda trafik denetimlerinin artırılarak etkin bir şekilde uygula

Okutan'dan bayram önlemleri

Genelgede, bayram öncesi ve süresince, İl Jandarma Komutanlığı ile İl Emniyet Müdürlüğünün, görev bölgeleri itibariyle huzur planlarını uygulamaya koyacakları, şehir içi ve şehirler arası yollarda trafik denetimlerinin artırılarak etkin bir şekilde uygulanacağı belirtildi.

''155 Polis'' ve ''156 Jandarma'' telefonlarına yapılan müracaatların süratle değerlendirilerek sonuçlarının takibinin sağlanacağının ifade edildiği genelgede, şunlar kaydedildi:

''Belediyeler zabıta hizmetlerini artırarak sürdürecektir, özellikle alışveriş yerlerindeki denetimleri yoğunlaştıracaktır. Belediyelerde nöbetçi memurluklar oluşturulacak, su ve kanalizasyon arıza ve bakım ekipleri, itfaiye ekipleri hazır hale getirilecek, günlük çöp toplama işlerine aksatılmadan devam edilecektir. Elektrik ve telefon hizmetlerinde bakım ve arızaların ivedi olarak giderilmesi için ekipler yeteri kadar araç ve teçhizatıyla oluşturulacaktır. İl Sivil Savunma Müdürlüğü kurtarma ekipleri hizmete hazır bulundurulacaktır. Hastane acil servisleri takviye edilecektir. Kaymakamlıklar ilçelerinde benzer tertip ve tedbirleri alacaklardır.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam