Okul müdürünün iğrenç tezgâhı!

Isparta’nın Şarkikaraağaç ilçesindeki Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü evli ve 3 çocuk babası H.A.A.’dan hamile kalan 10’uncu sınıf öğrencisi 16 yaşındaki E.Y., Isparta’da gizlice kürtaj yaptırarak bebeğini aldırdı. Olayın ortaya çıkması üzerine okul müdürü

Okul müdürünün iğrenç tezgâhı!

Isparta’nın Şarkikaraağaç ilçesindeki Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü evli ve 3 çocuk babası H.A.A.’dan hamile kalan 10’uncu sınıf öğrencisi 16 yaşındaki E.Y., Isparta’da gizlice kürtaj yaptırarak bebeğini aldırdı. Olayın ortaya çıkması üzerine okul müdürü tutuklandı.

Isparta Valisi Memduh Oğuz da olayı doğrularken, iddialara göre müdürün öğrenciyle ilişki kurmak için inanılmaz bir plan hazırladığı da ortaya çıktı.

‘Hafıza uzmanı’ oyunu
Şarkikaraağaç Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü H.A.A.’nın hamile bıraktığı iddia edilen 16 yaşındaki 10’uncu sınıf öğrencisi E.Y.’ye odasının anahtarını verdiği ve internetten gerçek kimliğini saklayıp kendisini öğrencisine “Hafıza Gelişim Uzmanı” olarak tanıtarak chat yaptığı ve “okul müdürüne yakın durması” yönünde telkinlerde bulunduğu iddia edildi.

Olay böyle ortaya çıktı
Okulun yurdunda kalan E.Y. adlı kız öğrenci 1-3 Mart tarihleri arasında yurtta yapılan yoklamalarda bulunmayınca okulun müdür yardımcıları tarafından okula döndüğünde görüşmeye alındı. Önce çelişkili ifadeler veren E.Y. daha sonra olayı müdür yardımcılarına anlattı.

E.Y.’nin rehber öğretmen ve okul müdür yardımcılarına, Okul Müdürü H.A.A.’nın bir gün kendisine gelerek, “Bir hafıza gelişim uzmanı ile tanıştım. Senin de onunla tanışmanı istiyorum. Sana faydası olur” dediği ve MSN adresini verdiğini, “Hocam internete nasıl gireceğim” dediğinde, “Ben müdür odasının anahtarını sana veririm içeri girer, kapıyı arkasından kapatır oradan yazışırsın” dediğini belirtti. E.Y., müdür okuldan çıktıktan sonra, anahtarla açtığı müdür odasındaki bilgisayardan, kendisini “Hafıza gelişim uzmanı” olarak tanıtan kişiyle yazıştığını anlattı.

‘Müdüre yakın davran’
Müdürün odasında başlayan internet yazışmalarında hafıza gelişim uzmanı olarak tanıdığı şahsın kendisine sürekli “Müdür Bey’e yakın davran, elini tut. Sana yakın davranırsa sakın karşı koyma, bunlar senin gelişimine fayda eder” dediğini, bunun üzerine Okul Müdürü H.A.A. ile yakınlaşmaya başladıklarını iddia eden E.Y. bir gün makam odasında seviştiğini ancak cinsel ilişkiye girmediğini söyledi.

‘Kürtaja müdür götürdü’
Regl döneminde adet görmediği için ilçe devlet hastanesine gittiğini ve 80 günlük hamile olduğunu öğrendiğini belirten E.Y., bunun üzerine müdür H.A.A.’nın kendisini Isparta’daki bir özel hastaneye götürdüğünü, ancak özel hastane kürtaj yapmayı kabul etmeyince, özel muayenehanesi olan T.Ç. adlı kadın doğum uzmanına gittiklerini anlattı.

Doktor T.Ç. tarafından kendisine kürtaj yapıldığını belirten E.Y.’nin, kürtajın ardından 3 gün okula gitmediği, dönüşte müdür yardımcılarının soruları üzerine olayı anlatmak zorunda kaldığı öğrenildi.

Müdür: Bana bir komplo
İddialar üzerine gözaltına alınan Müdür H.A.A.’nın ilk ifadesinde “Ben bir şey yapmadım. Öğrencim durumu anlatınca bir baba gibi yardımcı olmak istedim. Bu bana müdür yardımcılarının hazırladığı bir komplodur” dediği öğrenildi. Savcılık tarafından tutuklanması talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen H.A.A. bu sabaha karşı saat 01.30 sıralarında tutuklanarak Yalvaç Cezaevi’ne gönderildi.

İnternette öğrencinin chat yaptığı ve cinsel tacizin gerçekleştiği öne sürülen müdür odası savcılık tarafından mühürlendi. Olay yeri inceleme ekiplerinin bilgisayarda yapılan yazışmaların yanı sıra odada meni kalıntısı olup olmadığı yönünde araştırma yapacakları belirtildi.

Olayın ortaya çıkması üzerine lise öğrencisi E.Y.’nin Antalya’da oturan anne ve babası da Şarkikaraağaç’a geldi.

Doktor için suç duyurusu
İddialar üzerine Şarkikaraağaç Cumhuriyet Savcılığı tarafından lise öğrencisine kürtaj yaptığı iddia edilen Kadın Doğum Uzmanı Dr. T.Ç hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

Vali: İlçeye hemen müfettiş gönderdik
Isparta Valisi Memduh Oğuz, öğrenci E.Y. birkaç gün üst üste okula gitmeyince, müdür yardımcılarından birinin neden okula gelmediğini soruşturması üzerine olayın ortaya çıktığını ve durumun Cumhuriyet Savcılığı’na bildirildiğini açıkladı. Evli ve 3 çocuk babası okul müdürünün hemen açığa alındığını ve ifadesi alındıktan sonra çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandığını belirten Vali Oğuz, “Konuyu araştırması için iki milli eğitim müfettişi Şarkikaraağaç’a gönderildi. Müfettişler konuyu ayrıntısıyla inceleyip, rapor hazırlayacak. Konunun üzerinde ciddiyetle duruyoruz

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler