Öğretmenler kaza yaptı, 1 ölü!

Mersin'den meslektaşlarının taziyesi için gelen öğretmenler kaza geçirdi. 1 öğretmen hayatını kaybederken, 3 kişi ise yaralandı.Edinilen bilgiye göre kaza, Şanlıurfa-Mardin kara yolunun 40. kilometresinde meydana geldi. Mersin'de Erdemli Anadolu Lisesi'nd

Öğretmenler kaza yaptı, 1 ölü!

Mersin'den meslektaşlarının taziyesi için gelen öğretmenler kaza geçirdi. 1 öğretmen hayatını kaybederken, 3 kişi ise yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Şanlıurfa-Mardin kara yolunun 40. kilometresinde meydana geldi. Mersin'de Erdemli Anadolu Lisesi'nde matematik öğretmeni Orhan Seyfioğlu'nun cenaze törenine Erdemli Anadolu Lisesi'nden katılan ve içerisinde öğretmenlerin olduğu Çağlar Ç. yönetiminde, plakası öğrenilemeyen otomobil, karşı yönden gelen plakası ve sürücüsü öğrenilemeyen kamyonla kafa kafaya çarpıştı. Kazada, otomobil içerisinde bulunan öğretmen Fazlı Dündar hayatını kaybederken, yaralanan otomobil sürücüsü Çağlar

Ç., Mehmet S.Ç. ve Cuma A.Ç. ambulanslarla Şanlıurfa'daki hastanelere kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Öte yandan, olay yerinde hayatını kaybeden Fazıl Dündar'ın cenazesi, otopsisi yapılmak üzere Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Fazıl Dündar'ın cenazesinin burada yapılacak olan otopsinin ardından Memleketi Mersin'e gönderileceği öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler