Öğretmeni kahreden kaza

At arabasıyla hurda topladığı öğrenilen gencin öldüğünü gören öğretmen Aksoy, polis aracında uzun süre ağladı. Ölen gencin at arabasındaki engeli kardeşi de gözyaşlarına boğuldu.Kaza bu sabah saatlerinde Kars-Erzurum istikameti Dikme köyü yakınlarında dub

Öğretmeni kahreden kaza

At arabasıyla hurda topladığı öğrenilen gencin öldüğünü gören öğretmen Aksoy, polis aracında uzun süre ağladı. Ölen gencin at arabasındaki engeli kardeşi de gözyaşlarına boğuldu.

Kaza bu sabah saatlerinde Kars-Erzurum istikameti Dikme köyü yakınlarında duble yolda meydana geldi. Sürücü Hakan Aksoy ve 3 öğretmen arkadaşı 36 EV 670 plakalı otomobille Dikme Köyü'ne giderken, yolun karşısına geçen Ferdi Özkaya'ya çarptı. Özkaya olay yerinde hayatını kaybederken, yol kenarındaki at arabasında bulunan engelli kardeşi ve otomobildeki öğretmenler şoka girdi.

Sürücü Aksoy, kazanın ardından yola oturarak dizlerini dövdü ve uzun süre ağladı. Olay yerine giden polis ekipleri tarafından sakinleştirilmeye çalışılan öğretmen Aksoy, polis aracında da ağlamaya devam etti. Aksoy'un öğretmen arkadaşları da üzerlerinde şoku uzun süre atamadı.

Olay yerine gelen savcı incelemesini sürdürürken ölen gencin engelli kardeşi de gözyaşlarına boğuldu. Polisler engelli genci teselli etmeye çalıştı. Ferdi Özkaya'nın cenazesi daha sonra ambulansla Kars Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Özkaya'nın kaza sırasında yolun karşı tarafındaki at arabasına doğru gittiği, çevrede hurdalık malzeme aradığı ve engelli kardeşinin de at arabasında kendisini beklediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam