Öğretmenden öğrenciye taciz

Edinilen bilgiye göre, Fethiye'de bir ilköğretim okulunda görev yapan sınıf öğretmeni İ.Ç.'nin 2007 yılında öğrencisi olan 11 yaşındaki bir kız öğrenciye evinde cinsel tacizde bulunduğu iddia edildi.Cinsel taciz iddiası ile polis tarafından gözaltına alın

Öğretmenden öğrenciye taciz

Edinilen bilgiye göre, Fethiye'de bir ilköğretim okulunda görev yapan sınıf öğretmeni İ.Ç.'nin 2007 yılında öğrencisi olan 11 yaşındaki bir kız öğrenciye evinde cinsel tacizde bulunduğu iddia edildi.

Cinsel taciz iddiası ile polis tarafından gözaltına alınan ve ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen İ.Ç. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu arada, Fethiye Kaymakamlığı ve Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan soruşturma kapsamında adı geçen öğretmenin açığa alındığı ve Muğla Valiliği'nin başlattığı idari soruşturmanın da sürdürüldüğü öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler