Öğretmen otistik öğrenciyi dövdü

Zonguldak’ın Kilimli Beldesi’ndeki Sevgi Bağı Eğitim Uygulama Okulu’nda ücretli olarak görev yapan beden eğitimi öğretmeni O.A.’nın, derse girmek istemeyen 12 yaşındaki otistik öğrenci Ruveyda Batak’ın başına pet şişeyle, bacağına da ayağı ile vurması, ok

Öğretmen otistik öğrenciyi dövdü

Zonguldak’ın Kilimli Beldesi’ndeki Sevgi Bağı Eğitim Uygulama Okulu’nda ücretli olarak görev yapan beden eğitimi öğretmeni O.A.’nın, derse girmek istemeyen 12 yaşındaki otistik öğrenci Ruveyda Batak’ın başına pet şişeyle, bacağına da ayağı ile vurması, okulun karşısındaki Bülent Ecevit Üniversitesi Zonguldak Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından cep telefonuyla görüntülendi.dayak2.gif

Olay, geçen 7 Mayıs’ta, 35 engelli öğrencinin eğitim gördüğü Sevgi Bağı Eğitim Uygulama Okulu’nda teneffüs sırasında meydana geldi. Ders zilinin çalmasıyla bahçedeki öğrenciler, öğretmenleri nezaretinde içeriye girerken, Ruveyda Batak derse girmemek için bahçenin köşesine kaçtı.

Okulda ücretli olarak görev yapan beden eğitimi öğretmeni O.A., yere oturarak bağıran öğrencinin başına elindeki pet şişesi ile vurdu.

Öğretmen, bu kez yere uzanıp bağırmaya devam eden öğrencinin başına tekrar vurup kolundan çekiştirerek kaldırdı. Yanındaki kadın öğretmen ile birkaç adım attıktan sonra tekrar kendini yere bırakan öğrenciye, öğretmen O.A., bu kez ayağı ile vurdu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler