Öğrencisini kurtardı kendi boğuldu

Ordu'nun Perşembe ilçesine bağlı Hacılar Köyü Kur'an kursu öğreticisi Celal Belli, ırmakta serinlerken boğulmak üzere olan öğrencisini kurtardı fakat kendisi boğuldu.Hacılar köyünde kursiyer öğrencileri ile birlikte serinlemek isteyen Kur'an kursu öğretic

Öğrencisini kurtardı kendi boğuldu

Ordu'nun Perşembe ilçesine bağlı Hacılar Köyü Kur'an kursu öğreticisi Celal Belli, ırmakta serinlerken boğulmak üzere olan öğrencisini kurtardı fakat kendisi boğuldu.

Hacılar köyünde kursiyer öğrencileri ile birlikte serinlemek isteyen Kur'an kursu öğreticisi Celal Belli, bir öğrencisinin boğulma tehlikesi geçirmesi üzerine hemen ırmağa atlayarak öğrencisini kurtardı. Daha sonra ırmak suyunun akıntısına kapılan Celal Belli, birden suda kayboldu. Kur'an kursu öğrencileri, öğretmenlerinin suya gömülmesi üzerine hemen köyün bir mahallesine giderek köylülere haber verdi. Olay yerine gelen vatandaşlar, kısa sürede Kur'an kursu öğreticisi Celal Belli'yi sudan çıkardılar,

ancak Belli'nin hayatını kaybettiği anlaşıldı.

Kur'an kursu öğreticisi Celal Belli'nin cenazesi, Trabzon Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Belli'nin cenazesi, doğum yeri Ordu'nun Çatalpınar ilçesi Hatipler Mahallesi'ne getirilerek, kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Celal Belli'nin 1 yıllık evli olduğu ve 15 gün sonra baba olacağı öğrenildi

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam