Öğrencilerin pikniği facia ile bitti

Şırnak’taki Kasrik Çayı’na serinlemek için giren 3 kız öğrenciden biri boğularak hayatını kaybetti.İdil İlçesi Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencileri, piknik yapmak için kendi başlarına Kasrik beldesine gitti. Kasrik Çayına giren öğrencil

Öğrencilerin pikniği facia ile bitti

Şırnak’taki Kasrik Çayı’na serinlemek için giren 3 kız öğrenciden biri boğularak hayatını kaybetti.

İdil İlçesi Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencileri, piknik yapmak için kendi başlarına Kasrik beldesine gitti. Kasrik Çayına giren öğrencilerden 3’ü akıntıya kapılarak suda kaybolunca kıyıdaki öğrenciler yardım istedi. Olay yerine koşan vatandaşların sudan çıkardığı Bahar Bart, Mizgin Eğdemir ve Kader Babaoğlu Cizre Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Öğrencilerden Kader Babaoğlu, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, hayati tehlikesi devam eden Mizgin Eğdemir ise ambulansla Batman’a sevk edildi. Bahar Bart ise acil serviste yapılan tedavisinin ardından taburcu oldu. Cizre Devlet Hastanesi’ne akın eden öğrencilerin aileleri ise hastane bahçesinde sinir krizi geçirdi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler