Öğrenciler okulda mahsur kaldı

 Adana'da kısa süreli yağan yağmur nedeniyle bir ilköğretim okulunun bahçesi sular altında kalınca öğrenciler ve öğretmenler okulda mahsur kaldı. Şiddetli rüzgar nedeniyle okulun bahçesindeki gölgeliğin çatısı da çöktü. Merkez Çukurova ilçesinde etkili ol

Öğrenciler okulda mahsur kaldı

 

Adana'da kısa süreli yağan yağmur nedeniyle bir ilköğretim okulunun bahçesi sular altında kalınca öğrenciler ve öğretmenler okulda mahsur kaldı. Şiddetli rüzgar nedeniyle okulun bahçesindeki gölgeliğin çatısı da çöktü. 

Merkez Çukurova ilçesinde etkili olan yağmur, dolu ve rüzgar, ilköğretim okulu öğrencilerine de zor anlar yaşattı. Huzurevleri Mahallesi'nde bahçesi sular altında kalan Mithat Topal İlköğretim Okulu öğrencileri, bahçeye konan sıraların üzerinden geçerek okul binasına girebildi. Yağmurun devam etmesi nedeniyle okulun bahçesi tamamen sular altında kalınca çocuklar ve öğrenciler okulda mahsur kaldı. Yağmurla birlikte dolunun yağması ve rüzgarın esmesiyle okul bahçesinde bulunan gölgeliğin de çatısı çöktü.

Bu sırada çocuklar derste olduğu için olası bir facianın önüne geçildi. Bir süre sonra yağmur dururken, okul yönetiminin haber vermesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri bahçedeki suyu boşaltmak için çalışma başlattı. 

Teneffüse çıkan öğrenciler, okula gelirken çok zorlandıklarını, kantine gitmek için dışarı çıktıklarında okulun bahçesinin tamamen sular altında kaldığını gördüklerini söylediler. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler