Öğrenci Gamze dövüldü iddiası

Gazi Üniversitesi öğrencisi Çağdaş Gamze Öymez (24), kantinden çıkmaması üzerine, bir grup öğrenci tarafından darp edildiği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. Fen Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü öğrencisi Öymez, suç duyurusu dilekçesini Ankara Cum

Öğrenci Gamze dövüldü iddiası

Gazi Üniversitesi öğrencisi Çağdaş Gamze Öymez (24), kantinden çıkmaması üzerine, bir grup öğrenci tarafından darp edildiği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Fen Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü öğrencisi Öymez, suç duyurusu dilekçesini Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na verdi. Gamze Öymez, Ankara Adliyesi'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, bir arkadaşıyla birlikte bugün fakülte kantininde oturduğu sırada, bir grup öğrencinin yanlarına gelerek kantinden çıkmalarını istediğini savundu. Öymez, şunları dedi: ''Bunu neden istediklerini sorunca, toplantı yapacaklarını söylediler. İtiraz ettim. Beni tartaklamaya başladılar ve küfür ettiler. Karşı koymaya
çalışınca 5-6 kişilik bir grup, yumruk ve tekmelerle bana saldırdı. Yere düştüm ve başıma darbe aldım. Görevlilerin araya girmelerinin ardından kantinden çıktım."

 Öylez, Adli Tıp Kurumundan, ''başında ödem ve göğsünde darbe sonucu hiperemi oluştuğuna ilişkin rapor aldığını'' bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam