Oğlunu kız kılığında dilendirdi!

Adana'nın en işlek merkezlerinden Atatürk Caddesi'nde kucağında 8-9 yaşındaki çocuğu ile dilenen kadın, vatandaşların ihbarı üzerine yakalanarak polis tarafından Şehit Erdoğan Çıtak Polis Merkezi'ne götürüldü.OĞLUNUN ELİNE OJE SÜRÜP BAŞINI ÖRTTÜ Burada ya

Oğlunu kız kılığında dilendirdi!

Adana'nın en işlek merkezlerinden Atatürk Caddesi'nde kucağında 8-9 yaşındaki çocuğu ile dilenen kadın, vatandaşların ihbarı üzerine yakalanarak polis tarafından Şehit Erdoğan Çıtak Polis Merkezi'ne götürüldü.

OĞLUNUN ELİNE OJE SÜRÜP BAŞINI ÖRTTÜ
Burada yapılan incelemede, parmakları ojeli ve başında örtü bulunan çocuğun kız değil erkek olduğunu gören polisler şaşırdı. Herkesin kız zannettiği R.Y'nin, annesi D.Y. tarafından parmaklarına oje sürülüp kız gibi giydirildiği anlaşıldı.

Karakolda yapılan işlemlerin ardından sağlık kontrolü için Adli Tıp Kurumuna götürülen anne-oğul Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edilirken genç kadın gazetecilere tepki gösterdi.

Anne D.Y. hakkında 'dilencilik yapmak ve çocuğuna dilencilik yaptırmak' suçlarından işlem yapılacağı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler