Oğluna tost yaptırırken öldürüldü...

İzmir'in Konak ilçesinde O.Ö. (24), evlenme teklifi kabul etmeyen ve 3 yıl önce eşinden boşandığı öğrenilen Pınar Ünlüer'i (29) okuldaki oğluna büfede tost yaptırırken öldürdü. Olay sırasında Ezgi Balcı isimli bir kadını da yaralayan katil zanlısı O.Ö. ka

Oğluna tost yaptırırken öldürüldü...

İzmir'in Konak ilçesinde O.Ö. (24), evlenme teklifi kabul etmeyen ve 3 yıl önce eşinden boşandığı öğrenilen Pınar Ünlüer'i (29) okuldaki oğluna büfede tost yaptırırken öldürdü. Olay sırasında Ezgi Balcı isimli bir kadını da yaralayan katil zanlısı O.Ö. kaçmak isterken polis tarafından yakalandı.

OĞULUNA TOST YAPTIRMAK İSTEDİ
 
Olay, Gültepe semti Turgut Reis Caddesi numara 24'te meydana geldi. İddiaya göre, eşinden 3 yıl önce boşanan Pınar Ünlüer, 7 yaşındaki oğlu Atalay Efe Karga'yı almak için Turgut Reis İlköğretim Okulu'na gitti. Ünlüer, okul çıkışını beklerken oğluna tost yaptırmak isteyince yolun karşısındaki büfeye girdi. 
 
ARKASINDAN YAKLAŞTI
 
Ünlüer'i gören O.Ö., genç kadının arkasından büfeye girdi. Ünlüer'e evlenmek istediğini belirten O.Ö., olumsuz cevap alınca yanında bulunan silahı ateşleyerek genç kadını başından vurdu. Kanlar içinde yere yığılan genç kadın olay yerinde hayatını kaybederken, seken kurşunlardan büfe önünde bulunan Ezgi Balcı'nın yaralanmasına neden oldu. Şakağına gelen kurşunla yaralanan Balcı, kaldırıldığı Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Balcı'nın durumunun iyi olduğu bildirildi.
 
KAÇMAK İSTERKEN YAKALANDI
 
Olaydan sonra bölgeye sevkedilen çok sayıdaki ekip, Torbalı ilçesinde oturduğu öğrenilen O.Ö., otomobil ile kaçmak isterken yakaladı. O.Ö., gözaltına alındıktan sonra Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü.
 
SÜREKLİ TACİZ EDİYORDU
 
Yakınları Pınar Ünlüer'in eşinden boşandıktan sonra O.Ö. tarafından sürekli taciz edildiğini belirtti. Genç kadının evlenme teklifini kabul etmediği için O.Ö. tarafından son zamanlarda tehdit edildiği ileri sürüldü.
 
ANNESİ DEĞİL YAKINLARI EVE GÖTÜRDÜ
 
Okul çıkışında annesi Pınar Ünlüer'i bekleyen Atalay Efe Karga, yakınları tarafından evine götürüldü. Küçük Atalay Efe'ye annesinin öldürüldüğünün söylenmediği belirtildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam